Hieronder vind u een compleet overzicht van alle zorgvakantie aanbieders die reizen en vakanties aanbieden naar Nederland voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die zorg nodig hebben.Zorghotels Nederland
Een zorghotel biedt u een tijdelijk verblijf, waarbij een goede service voorop staat. De zekerheid van 24 uur zorg, en veelal aangeboden diensten als bijvoorbeeld fysiotherapie en ergotherapie maken dat u in alle rust kunt herstellen.
http://www.zorghotels.nlThuiszorg Vakantie
Op deze site vindt u een rolstoel vriendelijke bungalow , of u nu een 55+ of een 55 plus vakantie zoekt. Voor mindervaliden bungalows bent u hier aan het juiste vakantie-adres!
http://www.thuiszorgvakantie.nlTOF Vakanties
TOF vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking naar diverse bestemmingen in Nederland en in het buitenland.
http://www.tof.nlZorgeloos Weg
Zorgeloosweg.nl is er voor iedereen die door zijn of haar behoefte aan zorg, niet zomaar op vakantie kan. Te denken valt aan mensen met thuiszorg, mensen met een chronische ziekte, mensen met een handicap, maar ook hun familie en vrienden.
http://www.zorgeloosweg.nlZonnebloem
U kunt bij ons een aangepaste zorgvakantie boeken, met intensieve begeleiding en verzorging door enthousiaste vrijwilligers. U kunt met of zonder reisgenoot mee, van een paar dagen weg in eigen land tot een stedentrip of een weekje naar de zon.
http://www.zonnebloem.nlTracks Travel
Tracks Travel organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en epilepsi
http://www.trackstravel.nlFlow Reizen
Flow Reizen is een organisatie die zich voornamelijk richt op zorgvakanties voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.
http://www.flowreizen.nlHet Vakantie Bureau
Dit bureau verzorgt reizen voor ouderen alsmede voor mensen die extra zorg nodig hebben, en die uitkijken naar een zorgeloze vakantie in Nederland.
http://www.hetvakantiebureau.nlLeon Reizen
Leon Reizen is een organisator van begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking.
http://www.leonreizen.nlSail Wise
Uitdagende watersportvakanties voor mensen met een beperking.
http://www.sailwise.nlLandal Greenparks
Landal Greenparks beschikt op een groot aantal parken over diverse aangepaste accommodaties en faciliteiten.
http://www.landal.nlZorgvakantie Drenthe
In 1 van de mooiste en rustigste gebieden van Nederland liggen vier bijzondere accom-modaties. Wij bieden mensen met beperkingen de mogelijkheid om op vakantie te kunnen gaan.
http://www.zorgvakantiedrenthe.nlStichting Amigo
Stichting Amigo organiseert vakanties en logeerweekenden in Nederland voor kinderen en jongeren met een gedragsstoornis. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan stoornissen als ADHD, PDD-NOS en ODD.
http://www.stichtingamigo.nlZorgboerderij Slachtehiem
Wij bieden onze gasten een volledig dagprogramma aan waarbij zij worden gemotiveerd en geactiveerd. Op een bijzondere wijze ontvangen de gasten prikkels die erg plezierig zijn en die uitnodigend werken.
http://www.slachtehiem.nlZorghotels
Deze website biedt u een selectie van particuliere Nederlandse accommodaties voor verblijf met zorg.
http://www.zorghotels.nuSchik Organisatie Begeleide Vakanties
Het vakantie aanbod van Schik Organisatie is afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking die met een groep op vakantie willen.
http://www.schikorganisatie.nlHet Buitenhof
Begeleide groepsreizen voor uw kind met lichte verstandelijke beperking of zelfs voor het hele gezin met zorg voor uw kind op afroep.
http://www.buitenhof.nlPicture Vakanties
Meer dan 500 vakantiemogelijkheden voor mensen met een functiebeperking. Service en advies voor aangepaste vakantieaccommodaties en reizen.
http://www.picturevakanties.nlAn de Wieke
U wilt op vakantie maar u, uw partner of een van uw gezinsleden heeft zorg nodig. Moeilijk? Nee hoor, niet bij 'An de Wieke'. 'An de Wieke' is een luxe kleinschalige rolstoel toegankelijke appartementen boerderij in Midden Drenthe.
http://www.andewieke.nlTypisch Schep
Typisch-schep organiseert vakanties in Nederland voor kinderen en jongeren met ontwikkelings- en gedragsproblemen zoals ADHD, aan autisme verwante stoornissen en/of een verstandelijke beperking hebben.
http://www.typisch-schep.nlDiemer Zorgvakanties
Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners.
http://www.diemer-zorgvakanties.nlVakanties met zorg
Voor iedereen die een zorgvraag heeft op het gebied van verpleging en verzorging. In overleg wordt gekeken of de benodigde zorg geleverd kan worden en hoe u dit wenst.
http://www.vakantiesmetzorg.nlDe Koekoeksklok
De Koekoeksklok is een Hotelboerderij in Drenthe waarbij het mogelijk is om individueel of met een groep op vakantie te gaan. Van de 8 kamers zijn 4 aangepast en toegankelijk voor rolstoelen.
http://www.dekoekoeksklok.nlZorghotel Merlinde
Of u nu moet revalideren of vierentwintig uur 'overbruggingszorg' nodig heeft na een onverwacht ziekenhuisbezoek of een geplande operatien Zorghotel Merlinde biedt u de mogelijkheid om in alle rust, comfort en in een veilige omgeving te herstellen.
http://www.hotelmerlinde.nlECT Zorgvakanties
De groepsreizen van ECT Zorgvakanties zijn geschikt voor iedereen; mensen met en zonder lichamelijke beperking en mensen die wel of geen extra zorg nodig hebben. Met een aangepast reistempo, rolstoeltoegankelijke accommodaties en aangepaste vervoersmogelijkheden, wordt het voor iedereen een ontspannen vakantie.
http://www.ect-zorgvakanties.nlZorgvakanties Zuid Nederland
Voor een verzorgd verblijf voor gezelschappen- in het bijzonder voor mensen met een fysieke beperking - biedt Zorgvakanties Zuid-Nederland negen comfortabele groepsaccommodaties op drie schitterend gelegen locaties in Brabant.
http://www.zorgvakantieszuidnederland.nlRP Care - vakanties met zorg
Door de realisering van speciale voorzieningen op een aantal vakantieparken en door nauw samen te werken met (para)medische instellingen en doelgroepgerichte organisaties, wordt er alles aan gedaan om mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben een zo plezierig mogelijk verblijf aan te bieden.
http://www.rpcare.nlReisburo vakantie een zorg
Elke vakantie begint met een droom en deze droom moet in vervulling kunnen gaan, dat is ons doel.
http://www.reisburovakantieenzorg.nlBuitengewoon Reizen
Wij bieden rolstoelaangepaste accommodaties in combinatie met het vervoer (vlucht + taxi), geschikte hulpmiddelen en professionele verzorging en/of verpleging. Een combinatie die werkt!
http://www.buitengewoonreizen.nlZilverzon
Heeft u behoefte aan zorg, maar wilt toch graag op vakantie? Geen probleem! ZilverZon Vakanties verzorgt naast de reis ook zorg op maat.
http://www.zilverzon.nlZorgvrij Vakanties
Wilt u met partner, gezin, familie en/of vrienden op vakantie en u zoekt een geschikte accommodatie? Bij ons vindt u zorghotels, appartementen, villa's, vakantiewoningen en bungalowparken. Alle door ons aangeboden accommodaties zijn rolstoelvriendelijk.
http://www.zorgvrijvakanties.nl • Nederland Vakantiehuizen
 • Alle Vakantielanden


  Amerika
  Belgie
  Bonaire
  Bulgarije
  China
  Curacao
  Cyprus
  Denemarken
  Duitsland
  Egypte
  Engeland
  Equador
  Finland
  Frankrijk
  Gambia
  Griekenland
  Hongarije
  Israel
  Italie
  Kenia
  Kroatie
  Luxemburg
  Maleisie
  Malta
  Namibie
  Nederland
  -  Drenthe
  -  Flevoland
  -  Friesland
  -  Gelderland
  -  Groningen
  -  Limburg
  -  Noord-Brabant
  -  Noord-Holland
  -  Overijssel
  -  Utrecht
  -  Zeeland
  -  Zuid-Holland
  Noorwegen
  Oostenrijk
  Polen
  Portugal
  Rusland
  Schotland
  Slovenie
  Spanje
  Suriname
  Thailand
  Tsjechie
  Tunesie
  Turkije
  Wales
  Zuid Afrika
  Zweden
  Zwitserland