Hieronder vind u een compleet overzicht van alle zorgvakantie aanbieders die reizen en vakanties aanbieden naar Spanje voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die zorg nodig hebben.TOF Vakanties
TOF vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking naar diverse bestemmingen in Nederland en in het buitenland.
http://www.tof.nlZonnebloem
U kunt bij ons een aangepaste zorgvakantie boeken, met intensieve begeleiding en verzorging door enthousiaste vrijwilligers. U kunt met of zonder reisgenoot mee, van een paar dagen weg in eigen land tot een stedentrip of een weekje naar de zon.
http://www.zonnebloem.nlLeon Reizen
Leon Reizen is een organisator van begeleide reizen voor mensen met een verstandelijke beperking.
http://www.leonreizen.nlToegankelijk Spanje
Toegankelijk Spanje biedt zorg-op-maat vakanties aan voor mensen met een beperking, ouderen en chronisch zieken. Wij werken met een Nederlands team, gebaseerd op het Nederlandse Thuiszorg-systeem.
http://www.toegankelijkspanje.comRCR Zorgreizen
Bent u zorgafhankelijk en denkt u dat een vakantie in het buitenland voor onmogelijk is? Dan hebben wij goed nieuws! RCR Zorgreizen biedt u de keuze tussen twee topbestemmingen in Spanje en Suriname, waar u verzekerd bent van Nederlandse zorg in comfortabele zorgappartementen.
http://www.rcrzorgreizen.nlSchik Organisatie Begeleide Vakanties
Het vakantie aanbod van Schik Organisatie is afgestemd op mensen met een verstandelijke beperking die met een groep op vakantie willen.
http://www.schikorganisatie.nlZorg Vakantie Plan
Het Zorg Vakantie Plan kan bemiddelen bij vakanties voor iedereen die ( thuis ) zorg of enige vorm van hulp nodig heeft. U kunt uw accommodatie kiezen uit aanbod van de reguliere reisorganisaties of ons eigen aanbod in Spanje.
http://www.zorgvakantieplan.nlZorgkantoor Joannes de Deo
Zeker van zorg aan de Costa Blanca. Ons doel is ieder die dat nodig heeft professionele zorg en een veilig aanspreekpunt te bieden. Wij doen dit door medewerkers in te zetten die niet alleen professioneel zijn, maar ook het hart op de juiste plaats hebben.
http://www.zilverzon.nlHet Buitenhof
Begeleide groepsreizen voor uw kind met lichte verstandelijke beperking of zelfs voor het hele gezin met zorg voor uw kind op afroep.
http://www.buitenhof.nlPicture Vakanties
Meer dan 500 vakantiemogelijkheden voor mensen met een functiebeperking. Service en advies voor aangepaste vakantieaccommodaties en reizen.
http://www.picturevakanties.nlDiemer Zorgvakanties
Diemer Zorgvakanties heeft een zorgresort waarbij de gasten al kunnen worden vergezeld door verpleging, verzorging en/of begeleiding vanuit Nederland vanaf het vliegveld. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten; u komt dan niet voor verrassingen te staan.
http://www.diemer-zorgvakanties.nlDiemer Zorgvakanties
Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners.
http://www.diemer-zorgvakanties.nlZorgvakanties
Zorgvakanties biedt een brede variatie aan vakantiemogelijkheden aan voor mindervaliden, zorgbehoevenden en rolstoelgebruikers. Vakantiegangers met een beperking kunnen via Zorgvakanties genieten van een heerlijke vakantie.
http://www.zorgvakanties.comECT Zorgvakanties
De groepsreizen van ECT Zorgvakanties zijn geschikt voor iedereen; mensen met en zonder lichamelijke beperking en mensen die wel of geen extra zorg nodig hebben. Met een aangepast reistempo, rolstoeltoegankelijke accommodaties en aangepaste vervoersmogelijkheden, wordt het voor iedereen een ontspannen vakantie.
http://www.ect-zorgvakanties.nlSalvaCare
SalvaCare organiseert en begeleidt herstel- & zorgvakanties op maat aan de Costa Brava. Wij regelen uw reis en vakantie inclusief verpleeghulp en thuishulp maar ook b.v. een boodschappendienst, een kok of excursies. Wij maken maatwerk van uw vakantie zodat u zelf alle vrijheid heeft.
http://www.salvacare.nlReisburo vakantie een zorg
Elke vakantie begint met een droom en deze droom moet in vervulling kunnen gaan, dat is ons doel.
http://www.reisburovakantieenzorg.nlBuitengewoon Reizen
Wij bieden rolstoelaangepaste accommodaties in combinatie met het vervoer (vlucht + taxi), geschikte hulpmiddelen en professionele verzorging en/of verpleging. Een combinatie die werkt!
http://www.buitengewoonreizen.nlZilverzon
Heeft u behoefte aan zorg, maar wilt toch graag op vakantie? Geen probleem! ZilverZon Vakanties verzorgt naast de reis ook zorg op maat.
http://www.zilverzon.nl • Spanje Vakantiehuizen
 • Spanje
 • Alle Vakantielanden


  Amerika
  Belgie
  Bonaire
  Bulgarije
  China
  Curacao
  Cyprus
  Denemarken
  Duitsland
  Egypte
  Engeland
  Equador
  Finland
  Frankrijk
  Gambia
  Griekenland
  Hongarije
  Israel
  Italie
  Kenia
  Kroatie
  Luxemburg
  Maleisie
  Malta
  Namibie
  Nederland
  Noorwegen
  Oostenrijk
  Polen
  Portugal
  Rusland
  Schotland
  Slovenie
  Spanje
  Suriname
  Thailand
  Tsjechie
  Tunesie
  Turkije
  Wales
  Zuid Afrika
  Zweden
  Zwitserland